Ofroj pune / MJESHTER I MOBILEVE (NGJYROSJE, LLAKIRIM, POLIRIM)
469

Përmbajtja

Shtepia e Mobileve “MOBIN“ shpall konkurs për vende të lira pune:
MJESHTER I MOBILEVE (NGJYROSJE, LLAKIRIM, POLIRIM)
-Kontrate pune të menjëhershme
-Punësim të sigurtë
-Pagë atraktive
-Sigurim ndaj rreziqeve në punë
Kushtet:
Shkollimi: Shkolla e mesme e përfunduar (e preferuar)
Te kete njohuri ne ngjyrosje, llakirim, polirim dhe rregullim te mobileve.
Të ketë patent shofer (e preferuar)

Të gjithë të interesuarit për këtë pozitë mund të paraqiten në zyret tona që gjinden në: Fushë Kosovë (prapa ish komunës së Fushë Kosovës) ku edhe do t'i plotësoni aplikacionet nga ora 08:00h - 17:00h.
Kontakti: Fushë Kosovë: 049/937-853