Ofroj pune / IT Project Manager
1007

Përmbajtja

Ornio ofron pune per Project Manager, i/e cili/cila mund të marrë përgjegjësi dhe të sigurojë progres në projektet aktuale dhe projektet e reja. Si menaxher/e gjithashtu duhet të siguroheni që ne gjithmonë e ofrojmë projektin në cilësinë, kohën dhe koston e premtuar. Adresa rruga Aziz Kelmendi nr31/7 ne Prishtine.