Shes Printer Brother MFC-J6920DW
1492

Përmbajtja

Shes printer fotokopje (all in one, Print, Scan, Fotocopy, Fax, Color per Format A4 dhe A3 ) firma Brother MFC-J6920DW i pershtatshem per studio te arkitektures dhe ndertimtaris si dhe per office. Prinsterin e shes sebashku me sistemin me rimbushje full Color si dhe me çipat universal te perdorimit po ashtu se bashku me çipat vjen edhe resetuesi i çipave. Çmimi eshte i pa diskutueshem per shkak te sistemit efikas dhe ekonomik qe mbron hargjimet e teperta te ngjyrave pra eshte Eco system me valvula te ajrit.