Shes ose Ndrroj llaptopin "Toshiba"
1994

Përmbajtja

Shes ose Ndrroj llaptopin "Toshiba" ne gjendje te rregullt eshte Core I5, eshte i ri dhe eshte ble ne Zvicerr