Shes tavolin dhe monitor
157

Përmbajtja

Shes 4 monitora, çmimi 20€ për një. Shes 9 tavolina për kompjutera, çmimi 30€ për një tavolin, Adresa te Xhamia e Llapit ne Prishtine.