Ofroj pune / recepcionist-e
839

Përmbajtja

Hotel "Lyon" ofron pune per nje recepcionist/e, të interesuarit duhet të kenë njohuri të gjuhes Angleze dhe të jenë komunikativ. Orari i punes dhe pagesa sipas mrrveshjes. Adresa: Rr. Isa Kastrati lagjja e Muaxherve ne Prishtine.