Ofroj pune / ZHVILLUES NE SQL
719

Përmbajtja

Shetpia e mobileve "MOB IN" ofron pune per zhvillues ne SQL.
- Kushtet:
* TË KETË NJOHURI SHUMË TË MIRA NË MSSQL
* TË JETË I/E AFTË PËR PUNË NË GRUP DHE PUNË NËN PRESION
* KANDIDATET KANE MUNDESI TE I DERGOJN CV-t NE Email: il.erzenisma@gmail.com OSE DIREKT NE ZYRET TONA.
Adresa: Rr. Nëna Terezë ne Fushe Kosove
Info: 038 535 018/Ext: 112. Mob: 049 937 846