Ofroj pune
1825

Përmbajtja

A SOLUTION Cosmetics ofron pune per 4 punetore, kandidatet duhet te ken pervoj pune ne berjen e frizurave, mbjelljen e qerpikeve, mbjelljne e thonjeve, te bej me grim, orari dhe pagesa me marrveshje. Adresa Lagjja Aktash ne Prishtine.