Ofroj pune / Magazinier
593

Përmbajtja

Kompania lider ne treg Shop Tv Albania ofron vend pune per poziten Magazinier. Kriteret / Mosha mbi 25-vjeç, Te jete korrekt dhe fleksibel gjate orarit te punes, Te zbatoje me perpikmeri udhezimet qe i jepen. Ofrohet/ Kontrate punesimi ne perputhje me legjislacionin ne fuqi, Ambijent komod pune, Orari punes 06:00h / 12:00h, e diela pushim.
Për të aplikuar për këtë mundësi, ju lutem dergoni CV me foto dhe dokumentat tuaja plotësuese, duke përcaktuar pozicionin për të cilin aplikoni, ne eamil adresen [email protected] / info +355 676 056 539. Adresa rruga Sulejman Delvina ne Tirane / Shqiperi.