Ofroj pune
2017

Përmbajtja


Restaurant Art-on ofron pune per dy puntorë për delivery/shperndares ushqimi në pikën e re në Prishtinë.
Ofrojmë punësim të menjëhershëm si dhe kushte të mira të punës.
Kualifikimet dhe aftësitë që duhet ti kenë kandidatët:
- Aftësi të shkëlqyeshme komunikuese;
- Aftësi për të punuar në situata stresuese;
- Përvoja e mëparshme në delivery.
Dërgimi i ushqimit bëhet me skuter.
Kandidatët e interesuar mund të lajmërohen çdo ditë pune në këtë numër telefoni 049-293-567.
Adresa rruga Muharem Fejza, lagjja Mati-1 ne Prishtine.