Ofroj pune per punetor/e
1103

Përmbajtja

Restaurant "CIAO4" ofron pune per shankist dhe kamarier (femra) me pervoj pune orari dhe pagesa me marrveshje. Adresa: Rr. Gazmend Zajmi lagjja Bregu i Diellit ne Prishtine