Ofroj pune per operator / call center
1426

Përmbajtja

Call Center "L&M - Ferosana" për zgjerimin e stafit të kompanisë kërkohen (Operator/e) agjent telefonik (per call center ).
- Kompania ofron:
* Ambient motivues për punë
* Trajnim
* Bonuse te larta
- Kandidatet e interesuar duhet ti plotesojne keto kushte:
* Të kenë përvoj pune në lami të ngjajshme së paku 3 muaj
* Të kenë shkathtësi komonikuese me klient
* Aftesi bazike te perdorimit te kompjuterit
* Të jetë i motivuar për punë.
- Të interesuarit mundë të kontaktojn me email, viber dhe whatsapp.
Adresa: Rr.Rexhep Krasniqi ne Prsihtine.