Ofroj pune
1262

Përmbajtja

"Evelina Design" ofron pune per 2 Arkitekt/e praktik.

- Qëllimi
* Ne kemi nevoje per dy arkitekt/e me njohuri relevante ne fushat perkatese si enterier dizajn dhe arkitekture. Keta persona do te jene ne kontakt te afert me produktet te cilat do te hyjn ne prodhim

- Detyrat

* Te jete ne kontakt te afert me klientat dhe t'i kuptoje nevojat e tyre
* Te pergjigjet ne menyre profesionale dhe ne baze te kerkesave
* Te beje matje
* Te krijoj dimensione te produkteve
* Te vereje detajet e cdo produkti

- Kualifikimet

* Te kete njohuri ne fushen e arkitektures dhe dizajnit
* Njohuri ne teknologjite: ArchiCad, SketchUp, 3Dmax
* Njohuri MS Office
* Njohuri shume te mira te gjuhes angleze
- Dergo CV-ne ne [email protected]
- Vetem kandidatet e pershtatshem per pozitat e cekura me lart do te kontaktohen.
Adresa: Rr. Nena Tereze / Fushe Kosove .