Ofroj pune / asistente menaxheri dhe shitje
327

Përmbajtja

Shtepia e mobileve "MOBIN" se shpejti edhe me nje lokacion te ri, Magjistralja Vushtrri - Prishtine,
Ofron pune per:
2 Assistente te menaxherit te shitjes,
4 shitese.
- Kushtet:
* E domosdoshme pervoja e punes ne shitje
* Te jete e shkathet dhe komunikative
Per aplikim duhet te paraqiteni personalisht ne MOB IN Fushe Kosove