Ofroj pune
196

Përmbajtja

New Image Studio ofron pune per 2 puntore dhe 2 nxense. Orari dhe pagesa me marrveshje. Adresa Rr. Fehmi Lladrovci Bll-D2 H5 nr3 ne Prishtine