Ofroj pune per kamarier
1305

Përmbajtja

Restauranti "Del Posto" ofron pune per nje kamariera me pervoj pune spaku 1 vit, mosha e preferuar per kandidatet per kamarier te jete 18 vjeç deri ne 25 vjeç, orari dhe pagesa sipas marrveshjes. Kontakti n ga ora 17:00h deri ne 21:00h. Adresa: Rr.Enver Maloku ne Pristine