Ofroj pune
1919

Përmbajtja

Bar "ada" ofron pune per 2 kamarera dhe 1 shankiste, orari dhe pagesa sipas marrveshjes. Adresa: Rr. Lidhja e Prizrenit pn ne Fushe Kosove