Ofroj pune per / Menaxher dhe Shitese - Prizren
1166

Përmbajtja

Brothers Friends & Company Sh.P.K përfaqësues ekskluziv i ELLE Shoes ne Kosova hapë konkurs për këto vende të lira:

1- Menaxhere për piken (ELLE 3) në Prizren
4- Shitese për piken (ELLE 3) në Prizren

- Kriteret:

* Të kenë aftësi të lartë komunikative
* Të kenë disciplinë në punë.
* Të kenë aftësi të lartë fleksibile, organizative, të punojnë në grup dhe të menaxhojnë punën nën presion.
* Të jene me vendbanim në Prizren apo afër Prizrenit.
* Kandidatët me përvojë pune kanë përparësi.

Kandidatët e interesuar të dergojnë CV me foto në e-mail elleshoeskosova@gmail.com dhe mbyllja e kunkursit bëhet me 20.04.2018.
Adresa: "Abi Çarshia" Rr.Tirana P.n ne Prizren