Ofroj pune
654

Përmbajtja

Pasticeria Qëndresa ofron pune per 2 shankiste 3 ndihmese per pastrimin e gotave dhe 1 kamariere,
orari i punes eshte 8 ore ne dite, pagesa fillestare eshte 300€
, Adresa ne Stacionin e Autobuseve ne Prishtine.