QKT "AUTO COMERCE" OFRON PUNE
1626

Përmbajtja

Qendra e kontrollimit teknik te automjeteve "Auto Comerce" ofron pune per 3 persona.

* Nje udhehqes i qendres per kontrollimin teknik te automjeteve.

* Dy Automekanik, Pergaditja shkollore: 1-Ing i maqineris ose ing i komunikacionit / 2- shkolla e mesme drejtimi automekanik.

Orari dhe pagesa sipas marrveshjes.
Adresa: Bresje - Fushe Kosove.