Ofroj pune
3267

Përmbajtja

Hambueger "jeta" ofron pune per nje kamariera/e, nje shankist, orari i punes dhe pagesa sipas marrveshjes. Adresa: Rr. Agim Ramadani perball Ministrise se Arsimit ne Prishtine.