Ofroj pune
175

Përmbajtja

Kompania Greatwood L.L.C ofron pune per nje shitese. Orari dhe pagesa me marrveshje. Aplikacioni për konkurim mund të dorëzohet edhe fizikisht tek kompania Greatwood L.L.C. magjistralja Prishtine Gjilan kilometri 1 ose ne email. greatwood_ks@gmail.com
Info:049 531 831 ose 045 531 831.