Ofroj pune
1799

Përmbajtja

Ofroj pune per punetore/femer per perkujdesjen e nje te moshuari mashkull per pergaditjen e ushqimit dhe pastrimin/mirmabjtejn e shtepis, orari i punes nga e Hene / e Shtunde, pagesa sipas marrveshjes. Adresa lagjja Vranjevc ne Prishtine.