Ofroj pune
940

Përmbajtja

Kompania e sigurimit LUANI oforn pune per punetor të sigurimit fizik ( Roje ).
Kandidatet duhet ti ken keto kritere dhe dokummente. Te jet shtetas i Kosoves. Te ket moshen 18-55 vjeçar. Te ket leternjoftim. Perparsi kan kandidat qe kan Licenc nga MPB-ja. Të jet i aftë fizikisht dhe psiqikisht. Adresa: Rr. Vllëzrit Fazliu lagjja Kodra e Trimave ne Prishtine.