Ofroj pune
535

Përmbajtja

AWO -Nürnberg shpall konkurs per praktikant/e me pages dhe me mundesi punsimi. Kushtet e pergjithshme te kandidati/es. Te jene Absolvent/e apo te kene te perfunduar Studimet / Te kete njohuri te mira te gjuhes gjermane lexim dhe shkrim / Te kete Patent shofer kategora B / Te jene te motivuar dhe ne pune ekipore. Adresa Rr Perandori Dioklecian afer Qafes ne Prsihtine