Ofroj pune Agjent/e e shitjes ne teren
2394

Përmbajtja

"Eco Line Sh.p.k" ofron pune per dy agjnente te shitjes / komercialiste(femra)
- Detyrat
* Pozita komerciale(femra). Bënë shitjen e produkteve tona (tekstil, letra hixhienike) në tërë teritorin Kosovës, dere me dere.
* Të jenë të shkathëta dhe komunikative me klienta.
- Kualifikimet
* Të kenë patent shofer B
* Të jenë të gatshme të punojnë edhe jasht orarit të punës
* Të jetë e pavarur
- Paga Baze + Bonus
- CV-n e juaj dergoni përmes email: [email protected]
- Nga ora 09:00h - 17:00h

Adresa: Rr. Perandori Dioklecian te Qafa ne Prishtine
Info: 049 808 806 (viber)