Ofroj pune
3040

Përmbajtja

"MK Studio" ofron pune per nje frizere me pervoj pune, kandidatja mundesisht te jet nga Prishtina, orari dhe pagesa me marrveshje. Adresa: Rr.Xhavit Ahmeti ne Prishtine