Ofroj pune / Durres
116

Përmbajtja

Hotel Restaurant Kosova ofron pune per punetor:

- Picamen
- Ndihmes kuzhinier,

Oferta vlen per sezonin e veres.
Ofrojm kushte te mira per pune, page si dhe banim,
Personat e interesuar te kontaktojn ne numer telefoni / viber- whatssup.

Adresa rruga Shkembi Kavajes 50metra larg deti ne Durres.