Shes Playstation3

Dërguesi i shpalljës

Shes Playstation3 modeli i ri me 13cd origjinale, playstation eshte ne gjendje te rregullt. Çmimi 180€

Shes PC Lenovo

Dërguesi i shpalljës

Shes PC Lenovo Info System PC, Processor, Core (TM)2, Duo E8400, 3.00GHZ memory RAM 4GB, graphic 1535MB, HDD 160GB, CDROM/DVD+RW

Shes 2 Android Box

denis

Shes 2 Android Box Performancat: 1 GB/Ram/8GB/HDD, Kualiteti 4k Cpu Quad Core Cortex a7 1.5 GHZ, GPU:Penta/Core HD Graphics WIFI:2.4G Andorid box perfshin kabllen HDMI, telekomanden, adapterin 045258619

Shes llaptob Lenovo

Dërguesi i shpalljës

Shes llaptob Lenovo G50-70 /16, procesori Intel(R), Core(TM), I7-4510 CPU, Ram Memory 8.00 GB, System Type 64-bit, operating system x64-based procesor. Pak i perdourur ne gendje shume te mire. Çmimi 495.00€

Shesë Laptop ASUS Notebook F210E

Dërguesi i shpalljës

Shesë Laptop ASUS me specifikat në vijim: Procesor: Intel(R) Celeron(R) CPU 847 @ 1.10GHz 1.10 GHz (2CPUs) HDD 500GB SATA RAM 4GB Grafika: Intel(R) HD Graphics 1664MB Display: 11.6" LCD (madhësinë e një fletoreje a4)-...

Shes aparat digjital Sony

Dërguesi i shpalljës

Shes aparatin digital Sony te pa perdorur, me te vjen mbushesi , kabllo per bartjen e fotove dhe qanta. Me kualitet te larte nga "italia" i ben fotot shum mire . Çmimi 30€