Shes Llaptop HP Pavilion

Dërguesi i shpalljes

Shes Llaptop HP Pavilion DV6 15.6 inch ne gjendje shume te mire Processor: Intel(R) Core(TM) i7 CPU Q 720 @ 1.60GHz (8 CPUs) Max CPU Turbo Frequency 2.80 GHz RAM: 8GB Graphics: AMD Mobility Radeon...

Shes Sony Ps 4

Dërguesi i shpalljes

Shes Sony Ps 4 ne gjendje te rregullt dhe me nje kontroller, çmimi sipas marrveshjes, Adresa lagjja e Spitalit ne Prishtine.

Shes Llaptop HP Pavilion 15.6"-inch

Dërguesi i shpalljes

Shes Llaptop HP Pavilion 15.6"-inch Processor: Intel(R) Core(TM) i7-2670QM CPU 2.20GHz (8 CPUs), ~2.2GHz Memory: 8GB RAM Storage: 500GB HDD Graphics: AMD Radeon HD 7400M Series Intel(R) HD Graphics 3000 Display Memory: 5078 MB Dedicated...

Shes projektorin

Dërguesi i shpalljes

Shes projektorin i ardhun nga Zvicra, shume pak i perdorur eshte ne gjendje te shkelqyeshme funksionale dhe permban te gjitha pajisjet e nevojshme, çmimi 120€.

Shes tavolin dhe monitor

Dërguesi i shpalljes

Shes 4 monitora, çmimi 20€ për një. Shes 9 tavolina për kompjutera, çmimi 30€ për një tavolin, Adresa te Xhamia e Llapit ne Prishtine.

Shes radion

Dërguesi i shpalljes

Shes radion me kaset dhe cd, radio eshte ne rregull perveq vendi ku eshte per cd duhet te rregullote, radio i ka te gjitha paisjet, çmimi 45€. Adresa afer Stacionit te Autobuseve rruag Bajo Topulli...