Iptv

Dërguesi i shpalljës

IPTV Vetem me Internet, pa anten satelitore me mbi 1500 Kanale Televizive. AndroidBox, Android, per 12 muaj 60€ . Adresa: Lagjja Dardani ne Prishtine

IPTV 1 VIT vetm 13€ muaji / 1500 KANALE

Dërguesi i shpalljës

IPTV Vetem me Internet, pa anten satelitore me mbi 1500 Kanale Televizive. Me AppleTv, AndroidBox, Androidphone, Iphone. Test i Mundshem per 24 orë. Funksionale ne te gjith botën. +38970900111 (viber) Adresa: Rr. 11 Tetori. Kumanove-Maqedoni

Shes laptob ASUSS i7-5500U

Bujar

Shes Laptopin , ASUS Intel Core i7-5500U 5th Gen up to 3.0GHz , * system model X555LB , * 2.4GHz (4 CPUs) , 2.4GHz , * Intel(R) , NVIDIA Geforce 940M , * SonicMaster Sound...

Bejm formatizim e kompjuterve

Dërguesi i shpalljës

Bejme formatizimin e kompjuterit ne shtepine tuaj , ne keto qytete: Prishtine, Kastriot (ishobiliq) dhe Fushe Kosove. Çmimi 10€ Kontakti nga ora 12:00h - 20:00h