Shes 5 riga

Dërguesi i shpalljës

Shes 5 riga me nga 6 kartela, Rx 470 nitro+ 8 gb 175 hashi. Jan ne gjendje perfekte te perdorura qe 7 muaj por jan mbajtur ne vend superior dhe jan shume te ruajtura

Shes Ipad Air 32GB Silver

Dërguesi i shpalljës

Shes Ipad Air 32 GB i perdorur, shume i rujtur me fletegrancion te dates se bler. Ipadi posedon adapter dhe kabell te mbushjes origjinal nuk ka asnje defekt, apo gervishje, çmimi 270€. Kontakti nga ora...

Shes TV

Dërguesi i shpalljës

Shes TV Grundig (32inch) nuk ka demtime, shume i qarte ne fotografi e po ashtu edhe ne ze TV-ja eshte ne gjndje te rregullt. Çmimi 100€

Shes Apple MacBook Pro 13.3,

Dërguesi i shpalljës

Shes Apple MacBook Pro 13.3, Intel Core I5 processor 2.3GHz 7th-gen, Turbo Boost up to 3.6GHz, 8GB 2133MHz LPDDR3 memory, 128GB SSD storage1, Intel Iris Plus Graphics 640, (2560x1600) Mac OS Sierra Silver, Two Thunderbolt...

Shes laptop

Dërguesi i shpalljës

Shes laptop "THINKPAD", Windows 7 ne gjendje te rregullt. Çmimi i fundit 70 €