1056

KUJTESA

Shpalljet e Fundit

Ofroj pune / rrobaqepse

Cimi

Ofroj punë per 7 punetore (F) rrobaqepse me pervoj pune Nje punetore per hekurosje. Orari dhe pagesa me marrveshje. Kontakti nga ora 09:00h - 17:00h e Henë - e Premte Adresa:Rr.Xhemail Mustafa ne Fushe Kosove...