Ofroj pune
751

Përmbajtja

Lulebore Caffe ofron pune per shankist/e, kamrier/e, kushtete e punes jane te mira, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, te intersuarit per me shum informacione rreth punes te kontaktojn ne nuemr telfoni. Adresa rruga UÇK-s te Qafa ne Prishtine.