Ofroj pune per depoist
528

Përmbajtja

Lutiano Home ofron pune per nje depoist.

Detyrat kryesore

Pergaditja e porosive,
Rregullimi dhe mirembajtja e depos,
Organizimi i transportit te porosis
Te raportoj tek menaxheri
Adresa Magjistralja Prishtine-Ferizaj afer rrethit te dyte ne drejtim te Ferizajit