Ofroj pune
798

Përmbajtja

"GRESA STUDIO" ofron pune per nje frizere me përvojë pune, kandidatja duhet te ketë aftësi të mira komunikimi dhe të jetë e përkushtuar në punë, orari dhe pagesa me marrveshje. Adresa: Lagjja Arberi ne Prishtine