Ofroj pune per Menaxher/e te shitjes
1139

Përmbajtja

"Teco Advanced" Kerkone puntor/e per prezentimin e firmes tone tek klientat.
- Kandidati/ja duhet ti plotesoj keto kritere.
* Aftësi të shkëlqyeshme komunikimi
* Aftësi të shkëlqyera të shitjes dhe negocimit
* Prezenc te mir figurative
* Te ardhurat jan shume te mira ne baze te rezultateve te punes.
- Te interesuarit te shkruajne ne e-mail apo te na kontaktojne.
Adreas: Rruga B ne Prishtine
Info: 044 420 485 ose 049 664 668