Ofroj pune
589

Përmbajtja

Fron Caffe ofron pune per 2 kamariera, me pervoj pune, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, te interesuarit per me shume inforamta rreth punes te na kontaktoni ne numer telfoni, Adresa rruga Nazim Gafurri ne Prishtine.