Ofroj pune
109

Përmbajtja

Motel/Villat Ukaj ofron pune per nje punetor/e mirmbajtese/pastrim te villave, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, Adresa rruga Tranzit per Deqan ne Peje.