Ofroj pune / shitese
1006

Përmbajtja

Optika Dea ofron pune per nje punetore shitese/f, Aplikantet duhet te kene te pakten 6 muaj eksperience ne optike ose ne shitje, Te jene te paraqitshme dhe korrekte ne pune. Mosha e preferuar 22 / 30 vjeçe, orari dhe pagesa sipas marrveshjes. Adresa Rruga Aleksandër Moisiu ne Tirane/Shqiperi. Info +355 697 624 725 ose +355 69 537 0403.