Ofroj pune / pastruese
117

Përmbajtja

Onix Palace oforn pune per nje puntore/psatruse, kushtet e punes jane te mira, orari i punes dhe pagesa sipas marrveshjs, te interesuarat te kontaktojne ne numer telfoni per me shume informata, Adresa rruga Hasan Prishtine magjistralja Prishtine-Kastriot ne Kastrit/ishobiliq