Ofroj pune
289

Përmbajtja

Ndërrmarja tregtare private Fidani Impex shpall konkurs për dy puntorë:
Vozites/Shofer kategori B me përvojë pune,
Puna që duhet kryer është shpërndajre e pijeve Alkoholike dhe jo Alkoholike nëpër kafeteri dhe markete,
Te interesuarit per me shume informata te kontaktojne ne numer telfoni.
Adresa Rruga e Struges ne Fushe Kosove