Ofroj pune per ARKITEKT/E
2488

Përmbajtja


KONKURS PER ARKITEKT/E

Kualifikimet:
• Të jetë i diplomuar në Arkitekturë
• Të ketë eksperiencë pune në ketë pozicion 1-3 vjet
• Të ketë aftësi në programet : ArchiCad, AutoCAD , Lumion, 3d MAX, Photoshop dhe Microsoft Office
• Të ketë aftësi në vendimmarrje dhe zgjidhjen e problemeve
• Të jetë i aftë të punojë në ekip dhe i vetëm

Dergoni CV-ne dhe portofolin e punes tuaj profesionale ne e-mail adresen:
[email protected], Te perzgjedhurit do kontaktohen per interviste.
Adresa Rruga Muharrem Fejza Hyrja 15/15 nr7, Lagjia e Spitalit ne Prishtine.