Ofroj pune
2295

Përmbajtja

Kompania "PRIMEX" ofron pune per 4 punetor/e

* Graphic Design
* Programer
* Excel
* Online Shopping Platforms

-Oferta vlene pet te dy gjinit-

* Graphic Design
- Kualifikimet:
Te kete njohuri te mira ne programet ADOBE veqanerisht ne Adobe Photoshop & Adobe Ilustrator (Perparsi Cinema 3d,4d, Auto Desk) etj.
Te jete i afte per pune ne grup dhe pune nen presion

* Programer
- Kualifikimet:
Te kete njohuri te mira ne (SQL,C#,C++) etj.
Te jete i afte per pune ne grup dhe pune nen presion

* Excel
- Kualifikimet:
Te kete njohuri te mira ne formulat e Excel, perparsi programet tjera te (MS Office)
Te jete i afte per pune ne grup dhe pune nen presion

* Online Shopping Platforms
- Kualifikimet:
Te kete njohuri te mira ne platformat (B2B,Shopify,Amazon,Ebay) etj.
Te jete i afte per pune ne grup dhe pune nen presion

Per te aplikuar dergoni CV ne email: [email protected] me poziten qe aplikoni ose dergoni CV ne Viber ne nr +38649937831
VEREJTJE: Aplikimet e pranuara jan vetem permes dergimit te CV ne Email ose Viber
Format e tjera te aplikimeve nuk mirren parasyshe.

Adresa: Rr. Nene Tereza afer Komunes ne Fushe Kosove