Ofroj pune / Kamarier
554

Përmbajtja

Detyrat dhe përgjegjsitë:
● Përgatitja e pijeve sipas kërkesës së mysafirëve,
● Sistemimi dhe furnizimi i banakut me pije,
● Mirëmbajtja e banakut.


Aftësitë:
● Të ketë përvojë pune
● Njohuri të gjuhës angleze,
● Njohuri të punës në kompjuter,
● Të ketë aftësi te shkelqyera komunikuese,
● I motivuar për punë,
● Të jetë person pozitiv,
● Të ketë paraqitje profesionale.

Ne ju sigurojmë kushte të mira pune dhe pagë meritore.
Te gjithë të interesuarit për këtë pozitë duhet të dërgojnë CV-në dhe një fotografi të tyre në e-mail adresën: info@venushotel-ks.com