Ofroj Pune / Shitëse dhe Montues
1156

Përmbajtja

Kompania BURSAM GOLD SH.P.K ofron 3 vende te lira te punes

1-Shitese dhe 2- Montues

Shitëse

Përgjegjësit:
Mirëpritja e klientëve dhe shërbimi cilesor ndaj tyre
Të jetë e aftë dhe komunikative ndaj klientëve
Të mirmbaj lokalin dhe të jetë ne regull ne cdo kohë

Kualifikimet:
Të ketë përfunduar së paku shkollen e mesme
Të ketë pervoj pune në shitje
Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese me klientet
Mosha 23 - 33 vjec (avantazh)

Montues

Përgjegjësit:
Montimi e mobiljeve per zyre
Dorëzimin e mobiljeve tek klienti

Kualifikimet:
Të ketë patent shoferin e kategoris B (OBLIGATIVE)
Të ketë pervojë pune në montimin e mobiljeve (avantazh)
Mosha 23 – 33 vjec (avantazh)

Afati I konkursit do t jetë I hapur deri me datën 04.05.2022
Të interesuarit duhet të dergojne CV-në në [email protected] ose te kontaktoj në nr: +38344333384
Adresa rruga ShefqetShkupi lagjja Kalabri ne Prishtine.