Ofroj pune
445

Përmbajtja

Kompania Primus ofron pune per 4 persona instalues i pasijeve klimatizuse dhe serviser i klimave. Kualifikimet / Të ketë përvojë të ngjashme të punës, Të jetë i gatshëm të punojë në grup dhe individualisht, Të jetë i gatshëm të punojë nën presion, Të jetë fleksibil dhe i përshtatshëm për të punuar në orar të ndryshëm, Të posedojë patent shofer kategori B / opcionale. Kandidatet te cilte deshiroj te aplikojn ti dergojn cv-t e tyre ne email bleron@primus-ks.com. Adresa Kastriot ish Obiliq 044278686.