Kërkoj punë
277

Përmbajtja

Kërkoj punë si mësimdhënëse për mësim shtesë si dhe për ndihmë në detyrat e shtëpisë në Gjuhë Angleze nga klasa 1-5, pas orës 15:00, në Prishtinë apo rrethinë të Prishtinës, përkatësisht në lagjen Marigona Residence.