Kerkoj pune / Reklama-Marketing
1086

Përmbajtja

Kerkoj pune si dizajner per Reklama dhe Marketing (reklama per facebook,instagram twitter) rrjetet sociale.
- Trajnues i certifikuar mbi "KOMUNKIMIN"
- Trajnues- i kurseve edukative Gj.Shqipe apo ndonje pune tjeter.
- Gjuhet: Shqip, Kroatisht, Angleze,
- Shkolla e mesme, Kolegj - viti 2-te

Info: 049 893 642 ose 044 689 877

Adresa: Ferizaj