Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Monaco Lounge ofron pune per kamariere, te interesuarat te lajmrohen ne numrat e kontaktit ose te paraqiten te lokali. Adresa Pallati i Rinisë ne qender te Prishtines.

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Ofroj pune per nje punetore per kryerjen e puneve te shtepise, punetorja duhet te pergadis ushqimin dhe pastrimin e shtepis, orari dhe pagesa sipas marrveshjes. Adresa rruga Ganimete Terbeshi ne qender te Prishtines

Shes banesa

Dërguesi i shpalljës

Agjencioni i patundshmeris STAR ben shitjen e banesave ne Prishtine dhe Fushe Kosove, çmimet e banesave jane shume te arsyshme.

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Restoran Pishat ofron pune per nje ndihemes kamarieri, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, Adesa ne oborrin e Q.K.U.K-s ne Prishtine.

KURS PËR PIANO

Dërguesi i shpalljës

Te gjithe ju te interesuar, nese deshironi qe ju apo femija juaj te mesoj te luaj ne piano ofroj kurs privat ne qender te Prishtines tek Muzeu i Kosoves.

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Qendra e kurseve OPPORTUNITY CENTER me aktivitet të saj ofrimin dhe shërbimin e kurseve të gjuhëve të huaja dhe ndërmjetësimin për punësim jashtë vendit kërkon të punësojë MËSUESE TË GJUHËS GJERMANE - filialet Prishtinë &...

Ofroj pune per MEKANIK / SHITES-E

Dërguesi i shpalljës

ALI MERCEDESI ofron pune per nje SHITES/E ne pranim, personi duhet te ket njohuri ne kompjuter word/exl, ta perdor arken fiskale, te ket pak njohuri ne gjuhe Angleze ose Gjermane, ta mbaj vendin e punes...

Ofroj pune / vozites-shofer autobusi

Dërguesi i shpalljës

Autotransporti Sh. A, ofron pune per një punëtor si vozitës/shofer autobusi, linja Mitrovicë-Bardh, bartja e punëtorëve te KEK-ut. Kushtet për aplikim janë: - Të jetë banor i Mitrovicës - Të ketë patentë shofer/vozites te kategoris...